keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ajatuksia puutarhurille


Myönnän, otin jo varaslähdön äitienpäivään. Kakkupohjan leivon valmiiksi pikku-leipuriani varten sekä äidilleni tehty korttikin on jo tehtynä. Ja itselleni ostin etukäteislahjan äitienpäiväksi, jolla varmistin että saan varmasti oikean haluamani kirjan.


Kirjan nimi, "Ajatuksia puutarhurille" herätti välittömästi kiinnostukseni kyseiseen kirjaan. Olin siis jo aiemmin selaillut tätä teosta kirjakaupassa käydessämme. Silloin jätin kirjan vielä hyllyyn, mutta sen ostamatta jättäminen jäi kaduttamaan. Ja myöhemmin levisi pelko, etten enää löytäisi tätä kirjaa. Joten tilaisuuden tullen hankin välittömästi tämän kirjan itselleni.


Kirjan ensimmäinen ajatelma sai minut heti vakuuttuneeksi siitä, että kirja on omistettu minunlaiselle puutarhurille. Kirja sisältää viisauksia, sanontoja ja ajatuksia koko puutarhanhoidon filosofiasta- kevään odotuksesta, uurastuksesta, rikkaruohoista ja onnistumisen ilosta. Minua on aina pienestä tytöstä alkaen kiehtonut kaikenlaiset elämän viisaudet  ja kirjoittelinkin niitä silloin omaan vihkooni muistiin. Joten tämä kirja oli todellinen löytö minulle.


Nyt tuli varmistettua, että saan toivomani kirjan lahjaksi sunnuntaina, vaikka todellisuudessa odottelenkin niitä ihania itse tehtyjä kortteja ja lahjoja, jotka on piilotettu äidiltä lelukaappiin.

14 kommenttia:

 1. Tällaisia varmistuksia on hyvä joskus tehdä, mutta ihania on lastenkin yllätykset, niin suloisia! Tuo kirja näyttää minullekin sopivalta, taidanpa mennä kirjakaupoille! Kiitos vinkistä!

  Aurinkoista Helatorstaita Mari!

  VastaaPoista
 2. Lasten lahjat ovat kyllä parhaita, sellaisia ei kaupasta löydä. Ajatuksia puutarhurille kirjan löytyi Kirjakassin valikoimasta. Mukavaa Helatorstaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, että jaoit mukavan kirjavinkin. Tuollainenhan olisi hyvä tervetuliaislahja puutarhavierailulla :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että luit kirjavinkkini. Kirjan mietteisiin voi jokainen puutarhuri samaistua, joten se olisikin varmaan mieluinen tuliainen.

  VastaaPoista
 5. Ihan uusi kirjatuttavuus, kiitos vinkistä. Lelukaappi on hyvä piilopaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjassa on ihania mietelmiä myös muilta innokkailta puutarhureilta. Suosittelen lämpimästi.

   Poista
 6. En ole tuota kirjaa aiemmin nähnytkään. Kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman kirjan mielenkiintoista nimeä, olisi kirja jäänyt itseltänikin huomaamatta.

   Poista
 7. Näyttää mielenkiintoiselta kirjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjan mietteisiin ja viisauksiin voi täysin samaistua. Olenkin etsinyt tällaista puutarha- aiheista viisausien kirjaa ja nyt minua onnisti.

   Poista
 8. Kiitos muistutuksesta, teiniajan elämää oli juuri nuo koskettavat mietelauseet. Taidanpa kaivaa ne esiin :)

  VastaaPoista
 9. Heh, ihana nuoruus! Kaikkea sitä tuli kerättyä ja pohdittua.😃

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!