tiistai 19. tammikuuta 2016

Puutarhatapahtumia

Kohta on taas se aika keväästä, kun ympäri Suomea on erilaisia puutarhamessuja ja - näyttelyitä. Siitä on jo monta vuotta aikaa, kun olen käynyt viimeksi puutarhamessuilla. Joten tänä vuonna olisi jälleen tarkoitus mennä Tampereelle messuilemaan. Olenkin koonnut Tapahtumat- sivuille tulevia puutarhamessuja ja -näyttelyitä.  Joten jos sinulla on tiedossa joku tapahtuma, joka ei ole vielä listassa, niin laitahan viestiä.

Kevät messut Tampereella 2004

Avoimet puutarhat -tapahtuma on minulle täysin uusi tuttavuus. Tapahtumaa on jo vietetty vuodesta 2013, joten tänä vuonna ajattelin itsekin käydä tutustumassa puutarhoissa. Eli mukana on paljon, tavallisten ihmisten  puutarhoja ympäri Suomea, jotka avaavat ovensa vierailijoille pitkin kesää. Valtakunnallista Avoimet puutarhat -tapahtumaa vietetään 7. elokuuta, jolloin  sadat puutarhat ovat auki.Tämä päivämäärä laitetaan siis muistiin. Yhdistyksen nettisivuilta http://www.avoimetpuutarhat.fi/ löydät lisää tietoa puutarhoista ja tapahtumasta.

Tulppaanimeri

Messuille kannattaa lähteä hakemaan uutta inspiraatiota ja innostusta omaan puutarhaan. Ja onhan siellä aivan mahtavia istutusalueita, joita voi ihastella, joten kamera mukaan. Kotiin tuomisina on yleensä kassillinen esitteitä, kukkia, siemeniä ja uusia ideoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!